E-kirja

Valdolaiset – suuri sankaritarina e-kirja Amazon verkkokaupassa.

Kirjan ensimmäinen editio valmistui syyskuun 2023 alkuun mennessä.

Lataa Kindle-lukuohjelma

Amazonin verkkokaupasta saat Kindlen. Kindle lukuohjelma on ilmainen. Joudut kuitenkin rekisteröitymään maailman suurimpaan verkkokauppaan Amazoniin, jotta voit ostaa e-kirjoja, esimerkiksi Valdolaiset-kirjan lukuohjelmaasi. Paras lukukokemus syntyy padilla tai e-kirjojen lukulaitteella, mutta lukea voi myös PC Kindle versiolla. E-kirjojen lukuun on saatavilla mustavalkoisia lukulaitteita, mutta ne ovat saman hintaisia kuin padit, jotka ovat paljon monikäyttöisempiä.

OSTA KIRJA AMAZONISTA, kirjan hinta on muutaman euron.

Kirjan jaksot

Kirjassa on 2 pääjaksoa ja välipalana katolisten uskovien rukouksia:

I Valdolaiset – suuri sankaritarina. Se on muokattu dokumentaarisarjan käsikirjoituksen pohjalta ja sisältää n. 100 värikuvaa sarjasta ja valdolaisten tarinasta. Kirja syventää dokumentaariin verrattuna opetusta mitä voimme oppia valdolaisilta.

II Joitain lyhennelmiä katolisten uskovien rukouksista eri vuosisadoilta. Tämä pehmentää kuvaa katolisesta kirkosta. Näemme, että katolisessa kirkossa on kaikkina vuosisatoina ollut Jeesusta seuranneita herättäjiä.

III Ranskan hengellinen kartoitus esirukoilijalle. Tämä jakso on suunnattu sille joka kiinnostuu esirukoilemaan erityisesti Ranskan puolesta. Ranskassa on vuosisatojen aikana ollut herätyksiä todennäköisesti enemmän kuin missään muussa maassa. Harmi vain, että Ranskan vallankumouksen nostettua järjen jumalaksi – herätykset päättyivät siihen. Jotain pientä Hengen virettä on kuitenkin olemassa, erityisesti katolisessa kirkossa. Protestanttikirkkojen määrä on kasvussa ja se on “kreolilaistumassa”, eli yhä useammin Ranskan entisistä siirtomaista kotoisin tulleet uskovat, ovat suuressa roolissa näissä uusissa seurakunnissa.

Kirjan mitta on 397 sivua. Siinä on lähes n. 500 lähdeviittausta ja muutamia muita oheismateriaaliviittauksia.

Jos haluat tilata e-kirjan PDF-versiona, laita nimesi, sähköpostiosoitteesi: valdolaiset@gmail.com Huomaa, että PDF-version jakelu eteenpäin on tekijänoikeusrikkomus.

Formaatit Formaatit2